Loading...

Beogradski noćni market: Veče na PIJACI je super provod!

Beogradski noćni market – još jedan povod za veliko okupljanje u srcu Vračara!

JKP „Gradske pijace i „Redesign“ d.o.o, nakon kratke letnje pauze, zakazale su novo druženje. „Beogradski noćni market“ čeka ljubitelje muzičko-gastronomskog festivala, 12. oktobra, na pijaci „Kalenić“ u periodu od 18 do 24 časa.

Centralno-gradska pijaca koja se nalazi u srcu Vračara, okupiće preko 150 izlagača. Postavu svi dobro poznaju – među njima su šampioni beogradskih pijaca, umetnici, dizajneri i ugostitelji. Sugrađani i turisti koji posete ovu manifestaciju imaće priliku da uživaju u nastupu di-džejeva.

Nesvakidašnji market za kratak period postao je jedan od omiljenih događaja u gradu. Ovu popularnu manifestaciju, posetilo je preko 300.000 ljudi svih generacija koji su uživali u raznovrsnoj ponudi i neponovljivoj zabavi.

Zbog organizacije manifestacije pijaca „Kalenić“, u petak 12. oktobra radiće do 12 časova, a kapije pijace ponovo će biti otvorene od 18 časova.

Beogradski noćni market – kako je sve počelo

Beogradski Noćni Market organizuje Redesign d.o.o. u saradnji sa JKP Gradske Pijace. Cilj je oplemenjivanje pijačnog prostora i stvaranje dodatnog zanimljivog sadržaja u našem gradu. Uspešna saradnja je postignuta zajedničkim zalaganjem za ostvarivanje ideje o oživljavanju pijaca u kasnim večernjim satima i pružanju mogućnosti mladim stvaraocima da prezentuju svoje proizvode velikom broju posetilaca.

Redesign d.o.o. je stvorio Rakia Bar 2006 godine, kao jedinstveni koncept po kome se destilat najfinijeg voća, pije uvek uz meze, kreativnu zakusku u moderno osmišljenom prostoru. Danas je Rakia Bar zaštićen žig iza koga stoji zanatska proizvodnja vrhunskih voćnih rakija. Tu su i specijalizovane prodavnice – Rakia&Co, nekoliko Rakia Barova i najpoznatiji festival rakije “Rakija Fest”. Koncept koji donosi, predstavlja urbani hedonizam, snažan iskorak Beograda i Srbije na svetsku scenu žestokih pića.

Jesenji Beogradski noćni market

Foto: Promo

Možda vam se svidi

Nema komentara