Loading...

BEOWINE: Sajam vina – mesto gde sva čula uživaju

Beowine

Jedna od najekspanzivnijih proizvodnih grana u Srbiji jeste proizvodnja i distribucija vina. Ove godine se, na Beogradskom sajmu, organizuje Deseti sajam BeoWine.

Neprekidnim usavršavanjem manifestacije, dugoročnim planom i strateškim radom, ovaj događaj se pozicionirao kao najznačajnija manifestacija u Srbiji i regionu. Usmeren je ka poslovno orijentisanoj publici, ali je atraktivan i za najširu publiku, ljubitelje vinske kulture i vinskog turizma.

BeoWine je danas nezamenljivo mesto za plasiranje poznatih i novih vinskih ukusa. Na Sajmu učestvuju najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju „piće bogova“.

10. BeoWine – novi koncept i proširen izlagački prostor

Različite inovacije pratile su Sajam vina iz godine u godinu, ali deseta manifestacija biće organizovana na drugačiji način.

Događaj kojim počinje vinska sezona, BeoWine, trajaće četiri dana, od 21. do 24. februara, u proširenom izlagačkom prostoru u halama 3 i 3A, a obeležiće ga značajan broj novih učesnika i poslovnih posetilaca koji su pokazali interesovanje za dolazak i prezentaciju svojih proizvoda.

Gastro segment na Sajmu vina

Doprinos neprekidnom usavršavanju uklapanja hrane i pića, Sajam vina pružiće programskim delom u kome učestvuju proizvođači vrhunskih sireva, pršuta i suhomesnatih proizvoda, maslinovog ulja i ostalih gastronomskih specijaliteta.

Beowine
Foto: Pixabay.com

Srbija na vinskoj mapi sveta

Sajamska atmosfera je nezamenljiv ambijent u kome se inostranim učesnicima i posetiocima prikazuje jasna slika vinske karte Srbije, najboljih proizvoda sa bogatom tradicijom i spremnost za plasman na svetsku scenu.

Uz sve uslove da postane značajna destinacija na vinskoj mapi sveta, Srbija pokazuje vitalnost ka unapređivanju grana voćarstva i poljoprivrede i komercijalnog aspekta koji je neophodan za omasovljavanje i veću ekspanziju proizvoda.

Sajam vina BeoWine iz godine u godinu izaziva sve veće interesovanje i u novom izdanju ide u korak sa globalnim trendom – ekspanzijom konzumiranja vina, promovisanja vinske kulture i vinskog turizma u cilju podsticaja razvoja vinarstva i vinogradarstva.

Manifestacija je šansa da se proizvođači sretnu i umreže sa distributerima i izađu na nova tržišta. Uz nastojanje organizatora da unapredi poslovnu posetu, atraktivnom promocijom ponude daje se doprinos kvalitetnom predstavljanju učesnika i njihovog poslovnog imidža.

Sobe za degustaciju – prvi put na sajmu

Pravilo dobre procene kvaliteta vina nalaže da se u prostorijama za degustaciju pripremi atmosfera koja ne odvlači pažnju stručnjaka. Ove godine na BeoWine-u u specijalnim sobama za degustaciju uživaće se svim čulima do objektivne procene arome i ukusa vina.

Možda vam se svidi

Nema komentara

son fucks stepmom at breakfast in red nighty multporn.cc heldi woman howard stern robin quviers

tube porn highhea youporn.lol licking gay hardcor sleeping

hardcor sleeping SexVideo son fucks stepmom at breakfast in red nighty darla ass suck

xznrqrfxz Gay Male Tube xander fucking wife in front of husband

monster energy font style pissing in wc monster energy font style

choáng vip: tai choang apk choáng game tải game choáng club 2021