Loading...

RAKIJA FEST: U čast omiljene srpske čašice

Rakija fest

Posle kraće pauze, odgovarajući na zahteve velikog broja proizvođača, ali i posetilaca, najavljen je novi, najveći festival našeg nacionalnog pića – Rakija fest.

Manifestacija će se održati 31. maja u Beogradskom Marketu, u Ulici Žorža Klemansoa broj 19. Kao i do sada, na festivalu učestvuju isključivo registrovane destilerije, a osim degustacije izabranih proizvoda, posetioci će moći da obiđu i prvu destileriju otvorenog tipa – Belgrade Urban Distillery, koja se nalazi na istoj adresi.

Rakija fest i koktel bar uz DJ Brrkatog

Specijalno za ovu priliku, biće postavljen rakijski koktel bar, a restorani Beogradskog Marketa će spremati jedinstvene rakijske zalogaje. Za dobru atmosferu biće zadužen DJ Brrkati.

Ulaznice koštaju 300 din i mogu se kupiti na licu mesta.

S obzirom da se u petak 31.05. na istoj adresi organizuje i poznati festival gastronomije i dizajna – Beogradski Noćni Market, provod za celu porodicu je zagarantovan!

Dođite u petak na Dorćol, u Žorža Klemansoa 19 i uživajte u „najjačim ukusima Srbije“!

BELGRADE URBAN DESTILERY

Beogradska Destilerija je prva destilerija otvorenog tipa u Srbiji, nalazi se na Dorćolu u ul. Žorža Klemansoa 19.

U ponudi je preko 20 različitih ukusa, od premium voćnih rakija, zanimljivih medovina, do tradicionalnih likera, a sve proizvode možete kupiti direktno iz proizvodnje.

Sve rakije i likeri su vrhunskog kvaliteta, sa jasno istaknutim hemijskim analizama koje potvrđuju ispravnost proizvoda, a punjenje, zatvaranje i deklarisanje se vrši direktno pred kupcem.

Ture i prezentacije je moguće organizovati za grupe do 40-50 osoba, a na raspolaganju je i ketering iz naše kuhinje. Za veće grupe na raspolaganju je letnja bašta sa 80 sedećih mesta.

Rakija fest
Foto: Promo

Možda vam se svidi

Nema komentara