Loading...

DEČIJI SAJAM: Spremite se za tri dana fantastične zabave!

XXII Hot wheels Dečiji sajam održaće se u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu manifestaciju. Sajam počinje u petak 5. oktobra u 12 časova, a program na bini traje do 19 časova. U subotu i nedelju će vrata hale 3 za posetioce biti otvorena od 10 – 19h.

Dečiji sajam je pripremio trodnevni bogat program koji će se neprestano odvijati na glavnoj bini. Horovi, animatori, plesne grupe, kulturno-umetnička društva pripremili su 27 sati programa za sve posetioce. Pored toga, biće postavljen i sportski teren na kome će se mališani takmičiti u najrazličitijim sportskim aktivnostima. Osim Tatami poligona borilačkih veština, tradicionalnog turnira u fudbalu, predstaviće se i Teniski savez Beograda. Deca će imati priliku da se oprobaju u ovom sportu sa najboljim klubovima i trenerima, prenosi portal Ringeraja.

Dečiji sajam sprema puzijade, takmičanje u prepovijanju, ali i odlične popuste

Na štandovima izlagača roditelji će dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste. Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. Veliko interesovanje kod dece bude kreativne radionice. Tu je i ogromna igraonica i druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Takođe, očekuju ih dve puzijade, takmičenje tata u prepovijanju beba, kao i brojne druge aktivnosti.

Podsetimo, Dečiji sajam je najveća manifestacija ovog tipa u regionu, koja se organizuje dva puta godišnje, u proleće i jesen. Za dobru organizaciju i još bolji provod zaduženi su organizatori Snar group sa sponzorima Hot Wheels, Rauch – Yippy, Frikom i Orbico.

Fantastična organizacija, izuzetna lokacija, velika posećenost, dobro osmišljeni prateći programi samo su neki od parametara uspešnosti prethodna dva dečija sajma. Ipak, za sve nas koji smo učestvovali u njegovoj realizaciji zadovoljna i vesela lica dece i roditelja su ono što će najduže ostati u sećanju – navodi se u saopštenju organizatora.

Možda vam se svidi

Nema komentara