Loading...

GREEN STEPS festival: Zelene ideje pod otvorenim nebom

Ove godine će se u Stepojevcu, 27. i 28. septembra, po prvi put organizovati manifestacija „Green steps“ – mini festival ekologije pod otvorenim nebom.

Projekat „Green Steps“ je usmeren na podršku „zelenim“ preduzetničkim idejama, kroz predstavljanje primera dobre prakse i edukaciju. Ideja „zelenog“ preduzetništva je usmerenost ka principima održivog razvoja — zadovoljava sadašnje potrebe, ne ugrožavajući mogućnosti budućih generacija.

U okviru dvodnevnog programa manifestacije održaće se veliki broj predavanja i radionica. Tema je jedinstvena – očuvanje životne sredine. Pričaće se o „zelenim“ poslovima, reciklaži, ekološkom turizmu, ekološkoj poljoprivredi i rekultivaciji zemljišta.

Foto: Promo

Festival je na otvorenom. Čekaju vas dva video bima i dve bine za edukaciju, radionice i prezentacije. Tu su i štandovi za izlagače ekoloških i organskih proizvoda. Za posetioce će biti organizovan primeren zabavni program, sa mogućnošću degustacije hrane i pića koju će ovom prilikom prezentovati izlagači.

Organizator je Preduzetnički Razvojni Centar, u saradnji sa udruženjem Agroklaster iz Lazarevca, uz podršku Gradske uprave Grada Beograda preko Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Ulaz za posetioce je slobodan.

Možda vam se svidi

Nema komentara

Game bài đổi thưởng