Loading...

KONCERTI ZA BEBE: Filharmonija praznuje uz najmlađe

koncerti za bebe

Besplatne ulaznice za koncerte Beogradske filharmonije 9 i 10. januara, podeljene su za manje od 20 minuta. Razlog više za to je činjenica da su posredi koncerti za bebe.

Za njih je vladalo veliko interesovanje još od septembra. Tada su organizovani prvi put.

Red za preuzimanje ograničenog broja ulaznica formirao se već u 7 sati krajem 2018. godine. 

Ali ne tugujte! Dobre vesti za sve koji nisu uspeli da dođu do ulaznice je da će Filharmonija organizovati novi niz koncerata 12. i 13. februara 2019. godine, a ulaznice će se preuzimati od 4. februara.

Tako su prvi filharmonijski koncerti u 2019. godini namenjeni bebama uzrasta do dve godine. Uz maestra Aleksandra Kojića, orkestar će izvesti Simfoniju uspavanki. Sala Beogradske filharmonije pretvoriće se u veselu muzičku igraonicu. Na koncertima u trajanju od oko pola sata, u četiri termina, filharmoničari će uvesti bebe u čarobni svet muzike kroz najlepše dečje uspavanke na svetu, specijalno aranžirane za orkestar.

Koncerti za bebe doživeli su veliki uspeh u septembru. Od tad Filharmonija jednom mesečno priređuje bebeće koncerte i u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu, gde predstavlja različite muzičke sastave, svake prve subote u mesecu.  Na ovaj način, Filharmonija edukuje decu svih uzrasta jer su njeni koncerti za decu predškolskog i školskog uzrasta, jedni od najpopularnijih i najtraženijih programa.

Možda vam se svidi

Nema komentara